David De Gea har vært Manchester Uniteds viktigste spiller i løpet av de siste fem årene. Men med rapporter som tyder på at Spanjers kontraktsutvidelsesforhandlinger har rammet en murvegg, er de røde djevlene allerede på utkikk etter en erstatning. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Ifølge The Sun er Jose Mourinho en stor beundrer av Pickford og vil gjøre England internasjonal til sitt førstevalgsmål hvis De Gea skulle gå. Rapporten hevder også at Mourinho har støtte fra sin stab hos United med sin vurdering av Pickfords evne. Manchester United drakt med høy kvalitet!

Pickford har imponert over Everton etter å ha kommet inn på en £ 30 millioner avtale fra Sunderland i 2017. Og den 24-årige ble belønnet med en seksårig kontrakt i september. Du kan også kjøpe Manchester United drakt barn for å vise din støtte.

Men Manchester Uniteds trekk for Pickford er avhengig av David de Geas nektelse å inngå kontraktstillelse. Spanjørens nåværende avtale ser ham kontraktert til klubben til 2020.

Billige Fotballdrakter Manchester United Barn 2018-19 Hjemme Draktsett Fotball Kortermet