Nike avslører Nigerias nasjonale lag, billige VM drakt 2018. Trendene designet av Nike, har hjemmekitene som hylder Nigeria '94 skjorte som ble slitt av det første nigerianske laget for å kvalifisere seg til VM - med ørn vinge inspirert svart -and-hvite ermer og grønn torso mens vesken er skryt av den fulle grønne stripen på en klassisk måte.

Hjemmejerseyen er mørkegrønn med en neonlogo, mens vesterjerseyen er lysegrønn og hvit med striper. Første gangen nigerianerne vil se Super Eagles i det nye settet, vil være 23. mars når de tar på Polen i en pre-World Cup-vennlig. Nike sier at VM-settets samling vil bli utgitt i juni. billige Nigeria VM drakt 2018 til salgs nettbutikk.

Det tar normalt ikke mye for fotball-gale nigerianere å være begeistret for Super Eagles, men en av grunnene til at jerseys viser seg å være ganske populære, er fordi de gir hyllest til noen av Nigerias beste noensinne i fotball. Vesterjerseyen minner om Nigerias jerseys på verdenscupen 1994 da landet gjorde sitt første utseende på turneringen.